Wil jij ook aan de slag met onze studenten?

Leren in de praktijk is voor onze studenten onmisbaar. Dit gebeurt tijdens de stage, maar ook door het uitvoeren van échte opdrachten uit de praktijk. Zo doen studenten ervaring op in het beroep waarvoor zij leren. En dat maakt ze beter voorbereid op de arbeidsmarkt!

Heeft jouw bedrijf, instelling of vereniging een vraagstuk of opdracht voor studenten? Neem dan contact op met één van onze projectbureaus.

Hub

Bedrijven, instellingen, verenigingen en gemeentes die willen samenwerken met het onderwijs, kunnen terecht bij de Hub. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Ondernemerslab Twente

Studenten experimenteren met ondernemerschap. Is bijvoorbeeld een eigen bedrijf haalbaar? Ze worden begeleid door docenten en professionals uit het bedrijfsleven.

Podiumacademie / Try-Tone

Try-Tone wordt gerund door studenten van de Podiumacademie Twente (muziek, zang, acteren en theatertechniek). Zij organiseren, begeleiden en bemiddelen in optredens en evenementen.

Mooi Geregeld

Collegeleerbedrijf M&Ooi Geregeld! is een leerbedrijf waarin studenten echte opdrachten uit het bedrijfsleven uitvoeren onder begeleiding van docenten én professionals uit het bedrijfsleven.

ROC Connect

ROC Connect is het projectbureau van de opleiding Sociaal werker. Zij richten zich op sport-, recreatie-, kunst- en cultuuractiviteiten voor allerlei doelgroepen.

Management- en event support

Studenten Management Assistant en Medewerker business support assisteren graag bij jouw evenementen en werkzaamheden op kantoor. Ze zijn van alle markten thuis.  

Livestream squad

De Livestream squad bestaat uit studenten én docenten die zich bezighouden met de technologie die nodig is om online evenementen te registreren en te streamen via YouTube of andere platforms.

Studio XTRA

Studenten creëren content voor jouw social media en website. Zij schrijven teksten, maken foto’s en video’s. Ook kunnen zij meedenken in jouw huisstijl- of logokeuze.