Wil jij ook aan de slag met onze studenten?

Leren in de praktijk is voor onze studenten onmisbaar. Dit gebeurt tijdens de stage, maar ook door het uitvoeren van échte opdrachten uit de praktijk. Zo doen studenten ervaring op in het beroep waarvoor zij leren. En dat maakt ze beter voorbereid op de arbeidsmarkt!

Heeft jouw bedrijf, instelling of vereniging een vraagstuk of opdracht voor studenten? Neem dan contact op met één van onze projectbureaus of leerbedrijven.

Hub

Bedrijven, instellingen, verenigingen en gemeentes die willen samenwerken met het onderwijs, kunnen terecht bij de Hub. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Ondernemerslab Twente

Studenten experimenteren met ondernemerschap. Is bijvoorbeeld een eigen bedrijf haalbaar? Ze worden begeleid door docenten en professionals uit het bedrijfsleven.

Podiumacademie / Try-Tone

Try-Tone wordt gerund door studenten van de Podiumacademie Twente (muziek, zang, acteren en theatertechniek). Zij organiseren, begeleiden en bemiddelen in optredens en evenementen.

Mooi Geregeld

Collegeleerbedrijf Mooi Geregeld! is een leerbedrijf waarin studenten echte opdrachten uit het bedrijfsleven uitvoeren onder begeleiding van docenten én professionals uit het bedrijfsleven.

Management- en event support

Studenten Management Assistant en Medewerker business support assisteren graag bij jouw evenementen en werkzaamheden op kantoor. Ze zijn van alle markten thuis.