ontwikkelen moet!

In deze tijd is het onontkoombaar dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Om te kunnen voldoen aan de vragen van nu en de toekomst is het in huis hebben en houden van de juiste kennis, kunde en werkhouding van groot belang. De vakmensen zijn immers het grootste kapitaal van een organisatie.

Wij verzorgen bedrijfsopleidingen op alle denkbare gebieden. Voor groepen en voor individuen. Gericht op bekwaamheid, bevoegdheid, vaardigheden en waar mogelijk met als uitkomst een erkend certificaat of misschien wel een volwaardig mbo-diploma als extra kwaliteitsgarantie.

Samen stippelen we de meest geschikte opleidingsroute uit. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

 

advies op maat

Met onze bedrijfsopleidingen helpen wij werknemers zich verder te ontwikkelen in hun vakgebied. 

Dat doen we op verschillende manieren, aansluitend bij de achtergrond en het niveau van de deelnemers. Eerst toetsen we de basiskennis, daarna volgt een persoonlijk adviesgesprek en dan kunnen we aan de slag.

onze accountmanagers helpen je graag!

Wij verzorgen diverse opleidingsroutes in de vorm van incompany trainingen, functiegerichte scholing, individuele programma's en deeltijd mbo-opleidingen (BBL, Derde leerweg) of onderdelen daarvan. Deze trajecten kunnen ook gecombineerd worden.

Bijna al onze opleidingen, trainingen en cursussen kunnen we samen op maat maken, afgestemd op de vragen en wensen vanuit zowel de werkgever als één of meer individuele deelnemers.

Op dit moment werken naar tevredenheid samen met diverse grote en kleinere organisaties in Twente.

Onze accountmanagers beschikken over de juiste branchekennis en vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem contact met ons op en we maken een afspraak!

{{open ? 'Verberg' : 'Lees verder'}}

hoe starten we een traject?

1. Inventariseren scholingsbehoefte

We starten met een persoonlijk gesprek om de scholingsbehoefte te inventariseren.

2. doelstellingen formuleren

Dan brengen we samen in kaart wat de scholing moet opleveren: kwaliteitsverbetering, winstvergroting, teambuilding, ....?

3. nulmeting

Vervolgens kijken we objectief naar het huidige niveau van kennis en specifieke vaardigheden van de medewerkers.

4. medewerkers betrekken

Dan bepalen we welke medewerkers kunnen worden betrokken bij de scholingsvraag.

5. scholingskosten en opbrengst

De volgende tussenstap is bepalen hoe het staat met de gewenste verhouding tussen de scholingskosten en de verwachte opbrengst op de werkvloer.

6. ontwerpen scholingsroute

Samen ontwerpen we vervolgens een gericht opleidingsprogramma dat aansluit op de behoeften van jouw bedrijf, instelling of organisatie.

hét nieuwe magazine is uit!

Lees alles over onze opleidingen en cursussen voor volwassenen in hét nieuwe magazine, editie voorjaar 2019!