ontdek alle studievormen

Bij ROC van Twente kun je ook als volwassene terecht voor een mbo-opleiding. Ook kun je een cursus volgen. Voor je beroep of voor je vrije tijd. Kies wat bij jou past.

werk & loopbaan

Een (avond) mbo-opleiding of cursus voor je werk? Maak werk van je loopbaan en zorg dat je bijblijft op je vakgebied. Ontdek alle mogelijkheden.

vrije tijd (Volksuniversiteit)

Bij de Volksuniversiteit Hengelo e.o. kun je kiezen uit een groot scala van cursussen. Van talen tot kookworkshops, van filosofie tot mindfulness. Laat je verrassen door het aanbod.

educatie & inburgering

Wil of moet je je kennis en vaardigheden ophogen of opfrissen? Heb je ondersteuning nodig om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten? Onze educatie- en inburgeringstrajecten zijn daarvoor bedoeld.

VAVO lyceum

Gezakt of om andere redenen je vmbo of havo niet af kunnen maken? Op ons VAVO lyceum kun je alsnog je diploma behalen. Je volgt alleen de vakken die je nog nodig hebt.

Ervaringscertificaat (EVC)

Ben jij een diploma waard? Een EVC-procedure is er voor mensen die veel kennis en ervaring hebben opgedaan in de praktijk. Met een officieel erkend Ervaringscertificaat sta je sterker op de arbeidsmarkt.

Lees alles over onze opleidingen en cursussen voor volwassenen in hét nieuwe magazine, editie najaar 2018!