19 apr 2024

Almelose Slingerdag 2024

14:30 - 16:00 uur / Gieterij 200, Hengelo
Op 19 april 2024 is het weer zover: De Slingerbeurs wordt weer gehouden in ROC van Twente aan de Wierdensestraat!

De Slingerbeurs is een beurs waarbij het Almelose bedrijfsleven materialen, kennis of helpende handjes (aanbod bepaalt het bedrijf zelf) aanbiedt aan het verenigingsleven in Almelo. Het bedrijf bepaalt zelf hoeveel het aan welke stichting of vereniging aanbiedt. Dit kan dus gedurende de beurs één match zijn maar ook meerdere. Het bedrijf kan zelf (op de 2 uur durende beurs) aanwezig zijn of haar aanbod aanbieden via ‘Het Aanbod Prikbord’. Bedrijven laten op deze manier hun maatschappelijk verantwoordelijke betrokkenheid in de stad Almelo blijken. En stichtingen of verenigingen kunnen op deze dag benodigde materialen, helpende handjes of kennis vragen. Opgave kan via info@deslingeralmelo.nl.

Dus heb je als vereniging, club of instelling een vraag zoals hulp bij een klus, een leuke workshop of uitje voor je vrijwilligers, een vraag op het gebied van ICT, subsidies of social media en wil je als bedrijf iets waardevols doen voor het Almelose verenigingsleven? Bijvoorbeeld het delen van kennis of kunde, een mooie klus voor je medewerkers of het doneren van materialen, geef je dan nu op voor de beurs van 2024.

Je bent welkom op 19 april 2024 op de vertrouwde locatie Wierdensestraat van ROC van Twente. Aanmelden kan via deze link