Studenten ROC van Twente leveren bijdrage aan ‘Dag in de Wolken’ voor vrouwen in crisissituaties

11 oktober 2021
Vandaag hebben studenten van ROC van Twente hun krachten gebundeld en hun steentje bijgedragen aan ‘Dag in de Wolken’ voor 50 cliënten van de Voedselbank

De 50 dames waren in het Rozendaal in Enschede uitgenodigd om -ieder samen met een introduce- een heerlijk ontspannen dag mee te maken.
 
Jezelf in de watten leggen is normaal gesproken financieel vaak niet mogelijk voor deze vrouwen. Dat maakte het voor de studenten extra bijzonder om hier hun steentje aan bij te kunnen dragen. De bijna 100 aanwezigen hebben genoten van een ontspannende manicure, haarstyling, kleuradvies en een klankschalenmassage door studenten van diverse opleidingen van ROC van Twente. Ook kregen de genodigden een interessante rondleiding door De Museumfabriek en was er op culinair gebied de nodige verwennerij, met lekker eten en drinken.
 
Juist in crisistijd was een dag als deze meer dan welkom. De bezoekers hebben samen met een dierbare een heerlijk ontspannen dag beleefd!

Bezoekster Marian, 53: "Deze ervaring is voor mij de eerste keer, nooit eerder heb ik zoiets voor mezelf gehad. Ik werk veel met mijn handen en merk nu pas hoe fijn het is om jezelf dit te kunnen geven en echt even op te laden."

Dag in de Wolken is een initiatief van de Voedselbank, in samenwerking met Your Bliss Events en ROC van Twente.