Vernieuwd Wellness Center biedt unieke leerstof met Psammotherapie

18 januari 2023
Het Wellness Center is 16 januari in stijl heropend. Aansluitend was er een Beauty Symposium.

Maandag 16 januari aan de Wierdensestraat in Almelo. Hilariteit alom. Het prachtig vernieuwde Wellness Center van ROC van Twente wordt feestelijk heropend. En in stijl. Directeur Erik Koldewijn van het college voor Hospitality & Wellness heeft de eer het lintje door te knippen … met een neushaarschaartje.

Kennisdeling

Aansluitend aan de heropening was er een Beautysymposium, bestemd voor samenwerkingspartners zoals leerbedrijven uit het werkveld. Tijdens het symposium deelden docenten van ROC van Twente en gastsprekers hun kennis over nieuws en trends op het gebied van wellness en uiterlijke verzorging. De avond was tot in de puntjes verzorgd door studenten van de facilitaire opleidingen.

Studenten, bezoekers en medewerkers kijken terug op een fijne avond, waar veel kennis is uitgewisseld en alle ruimte was voor ontmoeting.

Een unieke beleving leren creëren 

Het Wellness Center van ROC van Twente is compleet vernieuwd. Uniek en nieuw in het aanbod is Psammotherapie. Een ontspannende therapie, gebaseerd op een eeuwenoude traditie. Dit betekent een uitbreiding van het aanbod aan behandelingen en daarmee leerstof voor onze studenten van de opleidingen Schoonheidsverzorging en Wellness. Zo leren zij de technieken van Psammotherapie waarbij zacht, diep inwerkend en warm kwartszand zorgt voor pure ontspanning van lichaam en geest waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwe Pedispa en Quatz-wellnessbank. 

Een mooie toevoeging voor onze studenten in hun passie om een nieuwe beleving te creëren voor bezoekers van het Wellness Center!