Geniet van een avond uit én steun het goede doel!

22 maart 2023
Donderdag 6 april aanstaande organiseren we in onze locatie Wierdensestraat in Almelo een diner waarvan de opbrengsten worden gedoneerd aan de slachtoffers van de aardbeving in Syrië en Turkije.

Die avond openen de deuren van onze schoolrestaurants Chronos en Wijzer om 17.30 uur en kun je genieten van een Turks, Syrische beleving. Studenten van de opleidingen Facilitair leidinggevende, Manager Ondernemer Horeca en de Vakopleidingen Horeca, brood & banket helpen om jou er een smakelijke, gezellige avond van te maken. Je geniet de avond van een 3 gangen diner, waarbij elke gang bestaat uit 3 items die zijn gebaseerd op de Syrisch Turkse keuken zoals een auberginesalade, baklava, köfte, künefe, linzensoep en rijstpudding. Bij het diner serveren we naast drank of koffie ook passende thee serveren.

Jouw bijdrage
We zijn ons er van bewust dat deze avond voor het goede doel in de vastenperiode, de Ramadan, valt. Helaas was deze datum de enige mogelijke optie om op korte termijn een actie op touw te zetten samen met onze studenten. Kun je in deze periode niet deelnemen aan het diner, maar wil je wel graag iets bijdragen aan deze actie? Dan is het ook mogelijk om een vrije gift te doen, die we toevoegen aan het bedrag dat we 6 april ophalen.  Jouw donatie kun je ook inleveren in de collectebus in restaurant Wijzer.

De kosten voor het diner zijn € 30,- per persoon, inclusief drank, koffie en bij het gerecht passende thee. De netto opbrengst van de avond is bestemd voor de slachtoffers van de aardbevingen in Syrië en Turkije.

Reserveer je tafel
De aanmeldingen stromen binnen, dus reserveer snel je tafeltje. Dat kun je doen via het reserveringssysteem van:

We ontvangen je graag in het Atrium van onze schoollocatie aan Wierdensestraat in Almelo. Je kunt onze locatie makkelijk bereiken met het openbaar vervoer: je auto kun je parkeren in de garage onder onze school.

Speciale wensen?
Heb je dieetwensen zoals vegetarisch of glutenvrij, dan kun je dat aangeven bij je reservering.

Meer weten?
Neem contact op met Nico Haarman, docent Vakopleiding Horeca via nhaarman@rocvantwente.nl.

We zien je graag op 6 april!