Je vakantie voorpret begint op de vakantiebeurs!

04 april 2023
Laat je inspireren op de Twentse Vakantiebeurs, waar studenten ROC van Twente je alles vertellen alles jouw droomreis.

Voor veel vakantiegangers is het inmiddels een begrip: de Twentse Vakantiebeurs, waar studenten van ROC van Twente je alles vertellen over jouw droomreis en waar je die reis ook meteen kunt boeken, als je dat wilt.

Dinsdag 18 april van 16.00 tot 20.30 uur is deze gemoedelijke, kleinschalige en gratis toegankelijke vakantiebeurs in de Gieterij in Hengelo. De beurs is bedoeld voor iedereen die graag uitgebreide informatie en persoonlijk advies krijgt over diverse vakantiebestemmingen. Studenten van de opleidingen Travel, Leisure & Hospitality hebben zich verdiept in vakantiebestemmingen en kunnen bezoekers alles vertellen over deze bestemmingen en adviseren over hun droomreis. Daarmee is de vakantie voorpret gegarandeerd!

Bezoekers kunnen ruim 20 stands bezoeken, waar zij uitgebreide informatie over bestemmingen van over heel de wereld krijgen. Bij een aantal stands worden hapjes en drankjes geserveerd, passend bij het land waarover je je daar laat informeren. Handig: touroperators en reisbureaus, waaronder ADE vakantieplezier/Rent a Tent en Alex Achterhuis Reizen, zijn aanwezig om direct een reis te kunnen boeken. Nieuw is Chaka Afrika: een specialist op het gebied van reizen naar Tanzania. Tussen 16.00 en 20.30 uur geeft een aantal van de aanwezige reisorganisaties presentaties over diverse vakanties en bestemmingen.

Ook voor de avontuurlijke reiziger
Op de beurs kun je informatie krijgen over zowel bekende als opkomende vakantiebestemmingen, zoals de ABC Eilanden, Algarve, Balearen, Baltische Staten, Canarische eilanden, Cycladen, Cyprus, Engeland, Florida, Kroatiƫ, Marokko, Mexico, Noord-Italiƫ, Noorwegen, Peloponnesos, Slovenie en Tanzania (inclusief Zanzibar).

Meer voorpret? Volg de Twentse Vakantiebeurs via facebook.com/rocvakantiebeurs.

Algemene informatie:

Datum: dinsdag 18 april 2023
Tijd: 16:00 - 20.30 uur
Locatie: Gieterij 200, Hengelo (ROC van Twente)

Entree: gratis

Bereikbaarheid en parkeren

ROC van Twente is op vijf minuten lopen vanaf Centraal Station Hengelo. Parkeren kan voor het gebouw, via de ingang aan de Willem de Clercqstraat. Meld bij de slagboom dat je voor de vakantiebeurs komt. Let op: in de wijk rondom het pand geldt betaald parkeren of wordt gebruik gemaakt van parkeerzones.

Volg de Twentse Vakantiebeurs via facebook.com/rocvakantiebeurs.