Team Schoonheidsverzorging wint Team Innovatie Prijs 2023 van ROC van Twente

/ 11 mei 2023
Vandaag won team Schoonheidsverzorging tijdens de uitreiking de Team Innovatie Prijs (TIP) 2023. Volgens de jury won dit team zeer verdiend, want het heeft adequaat ingespeeld op een vraag uit de maatschappij om een bredere kijk op het beroep Verpleegkundige.

Juryoordeel
Niet alleen de zorg aan bed vinden cliënten belangrijk, maar ook er verzorgd uitzien. Het ene college maakte een keuzedeel voor het andere college. Elkaar helpen, zoals het hoort, dat vindt de jury belangrijk. Een mooie samenwerking tussen de Colleges voor Mens & Gezondheid en Hospitality & Welness.

De jury
De TIP is bedoeld voor teams die een bijzondere prestatie leveren en daarmee een innovatief en kwalitatief leerklimaat bieden voor studenten van ROC van Twente. De jury bestond uit afgevaardigde docenten van de verschillende colleges en studenten. Zij beoordeelden de projecten op innovatie, duurzaamheid, overdraagbaarheid en toepasbaarheid in de dagelijkse schoolpraktijk. De vier genomineerde teams presenteerden hun project tijdens de uitreiking. Daarna brachten de juryleden hun stem uit, zonder te weten hoe het publiek had gestemd. Alle publieksstemmen samen tellen voor 40% mee in het eindoordeel.

De uitslag van de TIP 2023:

  1. team Schoonheidsverzorging – project Keuzedeel schoonheidsverzorging in zorg en welzijn
  2. team Elektrotechniek/Endoor – project Cursus hoogspanningstechnicus 
  3. team Sport & bewegen – project Leren in beweging brengen 
  4. team Internationale handel/groothandel – project Challenge Week van de Duurzaamheid

Op onze website vind je filmpjes en meer informatie over de winnende teams en hun projecten >>.