Nieuwe opleiding Apothekersassistent BBL start in augustus

11 april 2024
Nieuwe opleiding Apothekersassistent BBL start in augustus

Wil je graag aan het werk als apothekersassistent, maar heb je nog niet alle juiste papieren? Of wil je misschien de overstap maken als zij-instromer van bijvoorbeeld zorg naar apotheek? Dan is de nieuwe BBL-opleiding Apothekersassistent iets voor jou! De opleiding begint na de zomer.

Je diploma behaald. En dan?
Na deze opleiding kun je werken als apothekersassistent in een openbare of ziekenhuisapotheek. Maar je kunt er ook voor kiezen om te gaan werken bij een farmaceutisch bedrijf óf door te leren op een hbo-opleiding Farmakunde of farmaceutisch consulent. Als je kiest voor deze opleiding, ben je verzekerd van een baan(garantie) en heb je een goede basis om door te stromen naar het hbo. 

Tijdens de opleiding is er veel aandacht voor leren in de praktijk. Een geschikte (leer)werkplek bij een erkend leerbedrijf is daarom een eerste vereiste. Dat leren in de praktijk ontzettend leuk is, gaan onze studenten zelf vertellen: houd daarvoor onze socials in de gaten.

Wil je graag iemand spreken over deze opleiding? Neem contact op met het Studie Informatie Punt via 06 - 29 00 7991 (Whatsapp), 088 - 178 22 22 (telefoon) of info@rocvantwente.nl (mail).

Meer lezen? Check deze pagina.