pak je kans!

De wereld verandert snel. Wat we nu kennen, bestaat volgend jaar niet meer. Ook de arbeidsmarkt is altijd in beweging. Banen komen, banen gaan. Dan is het goed om mee te bewegen. Door jezelf te ontwikkelen, door te leren.

online infoavond | 16 juni | 19.30 - 21.30 uur

meld je aan

hoe werkt 't?

Je krijgt volop informatie over ons aanbod dat varieert van losse trainingen tot een volwaardige opleiding. De avond bestaat uit twee onderdelen, die beide tussen 19.30 - 21.30 uur plaatsvinden:

  1. onderdeel 1 | stel jouw vragen
  2. onderdeel 2 | informatief programma

Hieronder vind je meer info over de onderdelen en hoe je aan kunt sluiten.

creativiteit, media en ICT

ICT

economie, marketing en ondernemen

dit is jouw kans, pak jij ’m?

Sennaz Keskin (46) bewijst dat je nooit te oud bent om te leren. Ze sprak tot voor kort geen Nederlands, maar is dankzij taalcursussen en opleidingen tot zorgmedewerker nu een gewaardeerd medewerker bij Carintreggeland. 

wil jij meer uit jezelf halen? 

Bij-scholer Bjorn Hek (43) ging van cafébaas en zonnepanelenonderhoud naar het uitvaartwezen. Bij Erik Korte Uitvaartverzorging in Almelo was Bjorn al multi-inzetbaar. Dankzij de bijscholing basiscursus elektra is hij nog multifunctioneler geworden. 

wil jij je kansen op een baan vergroten? 

Dankzij een opleiding tot software developer is herintreder Jurre Moor (46), zoals hij zelf zegt, ‘gaan rennen en nooit meer gestopt’. Tien jaar zat hij in de bijstand, nu heeft hij een vaste baan als data-engineer.

toe aan nieuwe energie?

Zij-instromer Jacoline van Rijn (32) was vanaf haar 18e vooral moeder. Toch wilde ze weer aan de slag. Ze koos de opleiding Maatschappelijke Zorg en werkt nu met licht verstandelijk gehandicapten.

Endoor biedt beroepsopleidingen, trainingen en cursussen voor volwassenen op maat aan.

benieuwd welke opleidingen voor volwassenen je kunt volgen bij ROC van Twente?