Team Gieterij wint Team Innovatie Prijs 2021 van ROC van Twente

/ 11 mei 2021
Vandaag won team Gieterij tijdens een coronaproof online uitreiking de Team Innovatie Prijs (TIP) 2021. Volgens de jury won dit team zeer verdiend, want nu kunnen studenten en medewerkers voor allerlei regelzaken terecht op één plek: het Serviceloket. Een mooie samenwerking tussen verschillende diensten.

Juryoordeel
De jury prijst de slimme en servicegerichte manier van werken die dit samengestelde team heeft ontwikkeld. Door samen te werken met andere teams en daarmee uit hun comfortzone te stappen, kon het deze échte innovatie realiseren. Iedereen heeft er iets aan: student, docent én bezoeker. Volgens de jury is dit project een echte opsteker voor ondersteunend personeel.

De jury
De TIP is bedoeld voor teams die een bijzondere prestatie leveren en daarmee een innovatief en kwalitatief leerklimaat bieden voor studenten van ROC van Twente. De jury bestond uit afgevaardigde docenten van de verschillende MBO Colleges en studenten waarvan er een in 2020 Uitblinker was. Zij beoordeelden de projecten op innovatie, duurzaamheid, overdraagbaarheid en toepasbaarheid in de dagelijkse schoolpraktijk. De drie genomineerde teams presenteerden hun project tijdens de uitreiking. Na de drie presentaties brachten de juryleden hun stem uit, zonder te weten hoe het publiek had gestemd. Alle publieksstemmen samen tellen voor 40% mee in het eindoordeel.

De uitslag van de TIP 2021:

  1. Team Gieterij | project Serviceloket
  2. Gemengd team VMM | project Keuzedelenmiddag
  3. Team Sport & bewegen| project Houding in beeld

Op onze website vind je filmpjes en meer informatie over de winnende teams en hun projecten >>.