hoe ziet de cursus er uit?

In deze workshop neemt de docent jou mee in de bijzondere wereld van de edelstenen. Je gaat ze leren (her)kennen en je komt meer te weten over de werking. Wist je bijvoorbeeld dat een Tijgeroog een perfecte steen is voor meer zelfvertrouwen en kracht? Omdat edelstenen energie uit hun omgeving opnemen, is het van belang dat ze regelmatig gereinigd en opgeladen worden. De docent leert jou hoe je dit het beste kan doen. Ook het combineren van edelstenen komt aan bod en hoe kies je eigenlijk een edelsteen?
 

 

voor wie is deze cursus bedoeld?

Voor wie geïnteresseerd is in edelstenen en meer over ze te weten wil komen.

meld je aan voor deze vrijetijdscursus

feiten in het kort

  • Code VUH4422
  • Duur 1 les
  • Lestijden 19.00-21.00 uur
  • Kosten € 25,-
  • Overige kosten Geen
  • Startdatum 24 oktober 2024
  • Cursusjaar 2024-2025
  • Leslocatie Gieterij 200, Hengelo

meer over de cursus

Maak kennis met de docent

Mijn naam is Manon ter Avest. Al op jonge leeftijd vroeg ik mij af wat nou eigenlijk de zin van het leven was. En of mensen wel écht gelukkig waren. Ik voelde veel maar dit kwam lang niet altijd overeen met wat er door mensen gezegd of gedaan werd. Ook had ik een enorm gevoel van heimwee dat ik niet kon plaatsen.
Gelukkig hou ik enorm van lezen en kwam ik in aanraking met spirituele boeken. Ik begreep de heimwee beter (een diep verlangen naar de bron), voelde mij minder alleen en mijn eigen bestaan kreeg meer betekenis. Het zoeken naar zingeving en mijn eigen pad volgen is nog altijd een rode draad in mijn leven. 
Ik had en heb een enorme aantrekking tot de astrologie en vanuit mijn praktijk heb ik veel mensen astrologische readings mogen geven. Sinds enkele jaren ben ik mij echt gaan verdiepen in edelstenen. Elke steen is prachtig en uniek en de werking is super interessant. Heel graag leer ik jou om edelstenen te gaan (her)kennen en natuurlijk nog veel meer!

www.maan-zon.nl
 

cursusvoorwaarden/veelgestelde vragen

Op de pagina 'Vrije tijd' vind je o.a. informatie over de algemene voorwaarden, veelgestelde vragen en vakantieroosters die gelden voor alle cursussen van de Volksuniversiteit.

Manon ter Avest, docent Edelstenen

'Elke steen is prachtig en uniek!'