hoe ziet de cursus er uit?

In deze cursus leer je te vertrouwen op je intuïtie. Je zult gaan merken dat je leven verandert op het moment dat jij naar jouw gevoel gaat luisteren. Luister je wel eens naar jouw innerlijke stem? Vertrouw jij bij het nemen van een besluit op wat jouw gevoel jou ingeeft?

Waarschijnlijk niet en dat is jammer! Met de inzichten die je in de cursus Intuïtieve ontwikkeling op doet, zul je merken dat jouw leven veel makkelijker en ‘lichter’ wordt. Er zullen zich nieuwe wegen openen naar een bewuster en gelukkiger bestaan.

voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is laagdrempelig en bedoeld voor mensen die willen leren om te vertrouwen op zijn of haar intuïtie.

meld je aan voor deze vrijetijdscursus

feiten in het kort

  • Code VUH1209
  • Duur 2 lessen
  • Lestijden 19.00-21.30
  • Kosten € 35,-
  • Overige kosten geen
  • Startdatum 27 mei 2021
    en 3 juni
  • Cursusjaar 2020-2021
  • Leslocatie Gieterij 200, Hengelo

meer over de cursus

Extra cursusinformatie

Wat houdt intuïtieve ontwikkeling in?

Met praktische oefeningen leer je contact te maken met jouw intuïtie. We gaan oefeningen doen zodat je je bewust gaat worden van jouw gevoel, want je voelt/weet/ziet al zoveel meer dan je in de gaten hebt.

Eigenlijk betekent intuïtieve ontwikkeling dat je je bewust wordt. Het is dan ook een absolute aanrader voor iedereen die zich intuïtief en spiritueel verder wil ontwikkelen. Ook voor de hooggevoeligen onder ons, is het een kans om je bewust te worden van wat je allemaal voelt. Dan wordt het hooggevoelig zijn in plaats van een valkuil, je kracht!

maak kennis met de docent

Mijn naam is Wendy Strijk, geboren en getogen in Drenthe. Ik heb Gezondheidswetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht, waar ik me voornamelijk bezig hield met de preventie van ziekte. Het voorkomen van ziekte ben ik in de loop van de jaren anders gaan invullen doordat ik me ben gaan verdiepen en bekwamen in een breed scala aan alternatieve geneeswijzen. Dit omdat ik zelf en veel mensen om mij heen vast liepen in de reguliere zorg. Vaak is er dan in het 'alternatieve circuit' nog wel winst te behalen. Tegenwoordig ben ik Sensitherapeut en Reiki Master.

Naast de fantastische resultaten die ik tot op de dag van vandaag boek met de Sensitherapie, is bij mij 10 jaar geleden de behoefte geboren om mijn kennis met anderen te delen. Vanuit mijn eigen ervaring wilde ik graag anderen helpen door hen dezelfde inzichten te brengen die mij zo geholpen hebben. Daarom geef ik naast deze cursus ook met veel plezier de cursus Reiki, de workshop EFT en een lezing over hooggevoeligheid bij de Volksuniversiteit. Elk jaar is het weer een feestje om deze cursussen te mogen verzorgen. Vaak blijven de cursisten zelfs na de cursus nog regelmatig bij elkaar komen om te oefenen en ervaringen uit te wisselen. Nu ik naar Twente ben verhuisd wil ik ook hier graag mijn kennis en ervaringen met jullie delen. Want wat geniet ik als ik mensen zie groeien in hun persoonlijke ontwikkeling door hun nieuw opgedane vaardigheden en kennis! Want op hun beurt zullen zij hun ervaringen ook weer gaan delen met vrienden en familie. Zo wordt het leven langzaam voor iedereen een beetje mooier.

Want dat is mijn passie, het leven van anderen een stukje mooier en lichter te maken.

www.dewarmehandjes.nl

cursusvoorwaarden/veelgestelde vragen

Op de pagina 'Vrije tijd' vind je o.a. informatie over de algemene voorwaarden, veelgestelde vragen en vakantieroosters die gelden voor alle cursussen van de Volksuniversiteit.

Wendy Strijk, docent Leer vertrouwen op jouw intuïtie

'Vertrouw jij bij het nemen van een besluit op wat jouw gevoel jou ingeeft?'